Logo

موسسه آموزش عالی غیر دولتی غیر انتفاعی عطار

Attar institute Of Higher Education
برگزاری آئین گرامیداشت روز دانشجو

برگزاری آئین گرامیداشت روز دانشجو

چهارشنبه ۱۹ آذر ماه ۱۴۰۴ آیین گرامی‌داشت مقام شامخ دانشجو با حضور مسئولین، اعضای هیئت موسس، اساتید، مدیران گروه‌های درسی و جمعی از دانشجویان موسسه آموزش عالی عطار در سالن همایش کارخانه نوآوری برگزار شد. 

🔻در این مراسم دکتر مجتبوی رئیس موسسه آموزش عالی عطار ضمن عرض تبریک به دانشجویان و تشکر از برگزارکنندگان این آیین با تاکید بر این مطلب که روز دانشجو فرصتی است تا یادآوری کنیم که دانشگاه تنها محل آموزش نیست؛ بلکه کانون فرهنگ‌سازی، مسئولیت‌پذیری، و آینده‌نگری است، خاطرنشان ساخت: روز دانشجو روزیادآور ارزش‌های والای علم، اندیشه، و مسئولیت اجتماعی است.  

🔻رئیس موسسه آموزش عالی عطار در بخشی دیگر از سخنانش با ذکر این نکته دانشجو بودن تنها یک عنوان نیست؛ بلکه یک رسالت است. دانشجو یعنی جوینده‌ی حقیقت، پرسشگرِ بی‌قرار، و انسانی که در مسیر دانایی، چراغی برای جامعه روشن می‌کند  گفت: ارزش دانشجو بودن در این است که فرد، نه تنها برای آینده‌ی شخصی خود، بلکه برای آینده‌ی کشور و جامعه‌اش می‌آموزد و می‌اندیشد.  

🔻وی بابیان این نکته که دانشجو وجدان بیدار جامعه است؛ افزود: صدای عدالت‌خواهی، پرسشگری، و نقد سازنده. دانشجو با حضور فعال در عرصه‌های فرهنگی و اجتماعی، روح تازه‌ای به جامعه می‌بخشد. تاریخ نشان داده است که حرکت‌های بزرگ اجتماعی و فرهنگی، اغلب از دانشگاه‌ها آغاز شده‌اند؛ زیرا دانشگاه محل تلاقی اندیشه‌ها و پرورش نسل آینده است.  
🔻دکتر مجتبوی در پایان یادآور شد: درجهان معاصر دیگر صرف داشتن یک مدرک دانشگاهی اهمیت زیادی ندارد وبرای یافتن موقعیت شغلی و حرفه ای حتما باید بدنبال کسب یک مهارت بود به همین دلیل تلاش کرده ایم  زمینه آموزش یک مهارت را درموسسه فراهم نماییم و تاسیس آموزشکاه فنی حرفه ای آزاد ،مرکز روانشناسی و مشاوره  و آموزشکاه زبان در همین راستا می‌باشد. 

🔻در ادامه این مراسم استاد نیری عضو هیئت علمی و رئیس اسبق دانشگاه فرهنگیان استان خراسان رضوی نیز در سخنانی به تبیین و تشریح تکالیف رشدی و انتظارات عملکردی با موضوع جوان پرداخت و گفت: دوره جوانی یک گستره عظیمی پیدا می‌کند در حوزه تحصیلات تخصصی،ازدواج،اشتغال  خانواده و در عرصه‌های مختلف است و یکی از نقش‌های مهم جوانی دانشجویی است. 

🔻رمضان نیری در ادامه سخنانش تاکید کرد: جامعه انتظار دارد دانشجو متفاوت بیندیشد متفاوت تحلیل کند و نگاهش متفاوت باشد و تفکر خلاق داشته باشد تفکر نقادانه داشته باشد و متفاوت حرف بزند و نظر دهد. 
🔻وی همچنین گفت: توجه به مفهوم یادگیری اولین مفهوم در یادگیری دانش است. شناخت فراتر از دانستن است و مهارت کسب کردنی است دانستنی نیست. 

 اهدای ابلاغ عضویت، تقدیر از اعضای انجمن‌های علمی و کانون‌های فرهنگی اجتماعی ،  تقدیر از رتبه برترهای علمی ترم تحصیلی قبل، پخش کلیپ و برگزاری مسابقه از دیگر بخش‌های این آیین گرامیداشت بود. 


📹خبر وعکس: دانشجویان: 
 جلایری- پورحسن- علی‌نژاد-جعفری

🌻✨
🌕🌼🌾
🌱⭐️☀️🎗

🔸 با ما همراه شوید:

┄┅┄┅✶🆔

https://eitaa.com/attar1401


ارسال نظر


Captcha image

نظرات